L-design

L-design

Velkommen

til en inspirerende blogg med bruk av masse forskjellig materiale.

Kunstklosser

Eget designPosted by Linda Jensen Sun, August 18, 2019 19:48:42
Kanskje har du ikke så mye plass på veggen, eller kanskje skal du gi bort en gave til noen som heller ikke har den plassen et maleri tross alt tar.

Kunstklosser finner du hos meg i mange størrelser og varianter og jeg kan lage den slik du vil ha den også. Både i farger og fasong. Vi blir nok enige. Bare send meg en mail:
linje@l-design.no

Disse klossene kan du også lære å lage selv. Meld deg på et av mine online workshops. Du finner oversikten under Online Workshops her i bloggen, eller på FB:
L-design Nettkurs
  • Comments(0)//linda.l-design.no/#post15

Potespor i hjertet - KATTmania

Eget designPosted by Linda Jensen Sun, August 11, 2019 01:51:02
12 bilder og 1 kunstkloss klare til "Kunst elva rundt i Drammen" 18 august 2019.

Slik ble altså første del av serien. Nå står andre delen for tur og den begynner jeg på senere i dag. Nå er det natta og jeg jobber som vanlig best da... smiley
  • Comments(0)//linda.l-design.no/#post8

Potespor i hjertet

Eget designPosted by Linda Jensen Sat, August 10, 2019 23:39:06
Jeg blir så sint når jeg hører: "katter klarer seg selv de..." NEI, DE GJØR IKKE DET!

I lang tid har jeg fulgt og støttet en ideell organisasjon "Potespor i hjertet" (PiH). De gjør en formidabel jobb med å redde og omplassere katter (i hovedsak). De fortjener hver en krone og all den støtten folk gir i form av hjelp til transport, dyrlege, fosterhjem m.m.

Les om PiH HER

I den forbindelse ønsket jeg å bidra litt mer, så jeg kontaktet Tina, som startet PiH.
Jeg ønsket å lage en kolleksjon - KATTmania - og ut fra denne kolleksjonen vil 20 % gå direkte til PiH. Jeg ønsker å ha kolleksjonen med meg på utstillinger, i butikken min her i Tønsberg og i nettbutikken min på www.L-design.no

Håper med dette å kunne bidra til en liten ekstra inntektskilde til PiH.

Første del av serien skal være ferdig om kun 1 uke. Jeg kom litt seint igang til denne utstillinga, men da er det "Kunst elva rundt" i Drammen. Søndag 18. august. Skulle gjerne hatt noen uker ekstra til akkurat dette prosjektet, men sånn ble det ikke denne gangen. Det jeg rekker, rekker jeg smiley
  • Comments(0)//linda.l-design.no/#post6

Å her ligger du...

Eget designPosted by Linda Jensen Tue, June 25, 2019 22:03:14
... som skal bli en hverdagsengel. Blandet min første papirmache fra bøtte. 50/50 masse og vann. Vet ikke helt hva jeg synes om det, for det sprakk litt. Liker egentlig at det ikke er perfekt, men dette ble litt i overkant. Prøver på nytt i morgen og prøver med litt mer vann i. Nå får den første ligge til tørk i løpet av natta. Håper den er tørr i morra.

  • Comments(0)//linda.l-design.no/#post2