L-design

KunstklosserEget design

Posted by Linda Jensen Sun, August 18, 2019 19:48:42

Kanskje har du ikke så mye plass på veggen, eller kanskje skal du gi bort en gave til noen som heller ikke har den plassen et maleri tross alt tar.

Kunstklosser finner du hos meg i mange størrelser og varianter og jeg kan lage den slik du vil ha den også. Både i farger og fasong. Vi blir nok enige. Bare send meg en mail:
linje@l-design.no

Disse klossene kan du også lære å lage selv. Meld deg på et av mine online workshops. Du finner oversikten under Online Workshops her i bloggen, eller på FB:
L-design Nettkurs

Blog imageTil meg selv...Redesign

Posted by Linda Jensen Thu, August 15, 2019 00:30:53

Har hatt denne Kari Trestakk lysestaken i mange år og nå har den fått sin 10. farge.

Malt først med sort kalkmaling, tørrbørstet med gull akrylmaling/litt turkis og til slutt vokset med metallvoks.Høstens online workshops...Online workshops

Posted by Linda Jensen Tue, August 13, 2019 01:28:17

Info om høstens happenings, vil legges ut her og annonseres på FACEBOOK i god tid før vi starter. Alle workshops er papirbasert og alle kan være med.

Blog image

Redesign av en hel masse...Redesign

Posted by Linda Jensen Tue, August 13, 2019 01:15:58

Så masse som er hentet inn før re-åpning av butikken 29. august... Gamle, brukte ting som folk er lei og som jeg skal gi nytt liv og nytt uttrykk. Gleder meg til å ta fatt. Foreløpig har jeg ingen idé om hva jeg skal gjøre, men det kommer når jeg vel blir ferdig med utstillingen i Drammen og kan ha fullt fokus på åpning og alt jeg skal gjøre innen den tid.

Alt blir til salgs i butikken, selv om jeg ikke har rekki (skikkelig bra ord...) å gjøre noe med det. Jeg har jo som kjent kun disse 24 timene i døgnet, så kanskje det rett og slett blir DU som tar med deg noe hjem og gir det nytt liv. Jeg liker begge deler merker jeg smiley

Blog image

Velkommen, PlutoNytt/Brukt

Posted by Linda Jensen Mon, August 12, 2019 01:50:28

Pluto ble gitt til butikken av en god kunde. Han skal få være som han er og skal få komme til et godt hjem smiley

Blog image

Visittkort og plakaterDet dagligdagse

Posted by Linda Jensen Sun, August 11, 2019 23:26:54

Natta kommer snikende på og jeg er klar for noen timers jobb. Sammen med en film. Planen for natta er å lage visittkort og plakater for å ha med til Drammen og "Kunst elva rundt" om 1 uke.

Hadde sikkert vært mye enklere å bestille opp fra et firma, men for å få dem helt som jeg vil, velger jeg å lage dem sjæl. Akkurat som alt mulig annet... Lurer noen ganger på om jeg er så kontrollfreak at jeg lager meg altfor mange oppgaver og derfor får mye mindre tid til kreative oppgaver? Jeg er faktisk helt sikker på det når jeg tenker meg om.

Skal bli flinkere til å sette bort oppgaver. Herved oppe og avgjort! Men først: Visittkort og plakater smiley


Blog image

En uke igjen til utstilling...Det dagligdagse

Posted by Linda Jensen Sun, August 11, 2019 02:00:54

Nå er det kun 1 uke igjen til "Kunst elva rundt i Drammen". Dette har vært en veldig effektiv uke, så jeg er veldig fornøyd. Uka som kommer består både av å lage resten av det jeg skal ha med på utstillingen, samt sørge for at alt reklamemateriell blir gjort klart. Alt fra plakater til visittkort. Jeg kjenner at jeg som vanlig jobber aller best under press og jeg vet jeg alltid rekker det jeg skal, selv om det ofte stresser de rundt meg... Selv har jeg ikke adrenalin, så dette går så bra så... smileyPotespor i hjertet - KATTmaniaEget design

Posted by Linda Jensen Sun, August 11, 2019 01:51:02

12 bilder og 1 kunstkloss klare til "Kunst elva rundt i Drammen" 18 august 2019.

Slik ble altså første del av serien. Nå står andre delen for tur og den begynner jeg på senere i dag. Nå er det natta og jeg jobber som vanlig best da... smiley